CHP nv: Advanced Lubricating systems and services

NL | FR | EN | DE

nieuwsbrief | promoties | vacatures | sitemap

 

 


NIEUWS
 

  BEDRIJFSVOORSTELLING    
 

?

 

  SGC logo
 

ALGEMENE ACTIVITEITEN

Advies, Studie en Engineering industriŽle smeertechniek Advies, Studie en Engineering industriŽle smeertechniek


Onze technisch commerciŽle medewerkers kunnen u adviseren omtrent de passende smeersystemen die tevens voldoen aan de opgelegde milieu-, veiligheids- en hygiŽne voorschriften.

De lange en uitgebreide expertise van onze project afdeling staat borg voor deskundig advies en het creatief zoeken naar technisch oplossingen voor uw smeerproblematiek.

Projectrealisatie van A tot Z Projectrealisatie van A tot Z

Bij bestelling zijn onze ingenieurs van de projectafdeling ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en projectopvolging zodat alle activiteiten van engineering tot oplevering door ťťn persoon worden gecoŲrdineerd en gesuperviseerd.
De bouw van stuurkasten, de voorassemblages van pompgroepen alsook de vereiste elektromechanische constructies worden uitgevoerd in onze werkplaats.
De buitendienst verzorgt de montage en oplevering van de smeersystemen ter plaatse alsook de opleiding van uw medewerkers en de service achteraf ; zij beschikt daarvoor over een uitgebreid en passend uitgerust wagenpark.

Toebehoren en servicedienst Toebehoren en servicedienst

Onze polyvalente medewerkers van de buitendienst voeren onderhoudswerken uit op de smeertoestellen van CHP of derden (predictief en curatief), en/of verzorgen het volledig softwarematig ondersteund smeerbeheer bij de klant.
Om de projecten en onderhoudswerken binnen de gestelde levertermijnen te kunnen uitvoeren bezitten wij over een uitgebreide voorraad aan wisselstukken.
Ook de meest courant gevraagde handelsgoederen houden wij op voorraad.

PROFILERING

Wij bieden de klant de meest bedrijfseconomische oplossing voor zijn smeerprobleem en dit door onze ervaringsgerichte praktische aanpak en onze uitgebreide kennis vŠn en toegang tůt de leveranciersmarkt van componenten en diensten.

In al onze realisaties is ons credo ďonderhoudsvrije microsmeringĒ waarbij de klant met een minimale operationele kost (smeermiddel, onderhoud, energie en contaminaties) een maximaal machinerendement (standtijd, slijtage) bekomt.

De creativiteit van onze ingenieurs leidt geregeld tot nieuwe product ontwikkelingen welke ofwel beantwoorden aan een bepaalde marktbehoefte ofwel een bedrijfseconomischer alternatief bieden voor de beschikbare smeerapplicaties. Prototypes worden ontworpen en uitgebreid getest in ons atelier en/of bij de klant. Sommige hiervan werden opgenomen onder de rubriek ďspeciale smeerapplicatiesĒ.

Onze onafhankelijkheid van smeermiddelleveranciers voor de courante smeertoepassingen geeft ons de mogelijkheid om onze klant vrijblijvend te adviseren met betrekking tot de optimale combinatie smeersysteem/smeermiddel.

De flexibiliteit van onze binnen- en buitendienst laat toe optimaal in te spelen op de eisen van de klant met betrekking tot de dienstverlening bij de klant (montagewerkzaamheden, onderhoud, enz.).

 

HISTORIEK

CHP Automation cvba werd opgericht door de heer H. Poppe in 1997; vanuit zijn ruime technische ervaring met industriŽle automatiseringen heeft hij zich samen met zijn zoon Chris toegespitst op de niche markt van de ďgeautomatiseerde industriŽle smeersystemenĒ.
In 2001 namen ir. P. Turck en echtgenote A. Stormezand, beiden ervaren in de technische dienstverlening, de activiteiten over en brachten deze onder in de huidige vennootschap CHP NV.
Heden ten dage telt het bedrijf 15 vaste werknemers en is CHP NV actief binnen de Benelux evenals in Europa en daarbuiten via haar groeiend distributeurnetwerk.

 

 
 

CHP nv | Doornpark 63 | B-9120 Beveren | Belgium | Europe
info@chplub.com | www.chplub.com | T + 32 (0) 3 778 87 77 | F + 32 (0) 3 778 87 78